понеділок, 30 травня 2016 р.

Зміни до форм заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань

Затверджено Зміни до форм заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань
    
   З метою удосконалення форм заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, наказом Мін’юсту від 06.05.2016 р. № 1327/5 затверджено Зміни до форм заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.
  
   Так, змінами затверджено:
  
   1) форму заяви про державну реєстрацію припинення відокремленого підрозділу юридичної особи;
  
   2) форму заяви про державну реєстрацію змін до відомостей про відокремлений підрозділ юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.
  
   Також, внесено зміни до форм заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 06 січня 2016 року № 15/5,
  
   Наказ набирає чинності через 10 днів з дня його офіційного опублікування. Документ опубліковано у бюлетені «Офіційний вісник України» від 24.05.2016 р. № 38.
 
По материалам: Мін’юст
 

Немає коментарів:

Дописати коментар