середу, 5 червня 2013 р.

Увага! Змінився сертифікат приймання електронної звітності Міндоходів

Дата статьи05.06.2013

Замінено сертифікат центрального шлюзу приймання електронної звітності Міндоходів, у зв'язку з чим користувачам електронної звітності потрібно оновити програмне забезпечення

АЦСК ІДД повідомляє, що відповідно до Указу Президента України від 24 грудня 2012 року № 726/2012 «Про деякі заходи з оптимізації системи центральних органів виконавчої влади» у зв’язку з утворенням Міністерства доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної митної служби України та Державної податкової служби України здійснено заміну сертифіката центрального шлюзу приймання електронної звітності Міністерства доходів і зборів України.
Клієнтам АЦСК ІДД, які використовують програмне забезпечення для звітності «ДПС Захист звітності», необхідно оновити програму до версії 1.1.0.8. використовуючи автоматичне оновлення або завантажити новий інсталяційний пакет програми з офіційного інформаційного ресурсу АЦСК ІДД http://www.acskidd.gov.ua/ рубрики «Програмне забезпечення/ Програмне забезпечення для звітності «ДПС Захист звітності».
Також, технологічний сертифікат «Міністерство доходів і зборів України. ОТРИМАНО.cer», який розміщено у рубриці «Сертифікати АЦСК», клієнти АЦСК ІДД можуть самостійно додати до файлового сховища програми.
З 01.06.2013 року згідно з  Наказом Міністерства юстиції України та Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України №1236/5/453 від 20.08.2012, вступають в дію нові формати надійних засобів електронного цифрового підпису. Тому, починаючи з 01.06.2013 р. усі органи влади, які приймають звітність в електронному вигляді, переходять на нові формати надійних засобів.
Оновлення програмного забезпечення «M.E.Doc», у якому реалізовано нові формати надійних засобів електронного цифрового підпису, буде випущено у версії 10.00.149. 
Обговорити нововведення можна на форумі у розділі "M.E.довый" >>>
Отправить по E-mail
Джерело: «Дебет-Кредит»

Немає коментарів:

Дописати коментар