четвер, 1 листопада 2012 р.

Заполнение полей «Місцезнаходження продавця» и «Місцезнаходження покупця» в налоговой накладной

Дата статьиСегодня, 08:19
Количество просмотров
  1. ормально
  2. Хорошо
  3. Отличн
Какой адрес должна содержать налоговая накладная и будет ли она основанием для включения сумм НДС в налоговый кредит, если адрес заполнен в ином порядке, нежели общеустановленный?
Адреса в полях «Місцезнаходження (податкова адреса) продавця» та «Місцезнаходження (податкова адреса) покупця» податкової накладної записується платником податку у загальновстановленому порядку та повинна містити такі відомості: вулиця, № будинку, № офісу, місто (населений пункт), район (якщо населений пункт не є райцентром), область (якщо місто не є обласним центром), поштовий індекс. Загальноприйнятими є також скорочення «вул.» замість «вулиця», «буд.» замість «будинок» тощо.
При цьому зазначимо, що запис адреси в полях «Місцезнаходження (податкова адреса) продавця» та «Місцезнаходження (податкова адреса) покупця» податкової накладної у зворотному порядку не може бути підставою для виключення сум ПДВ з податкового кредиту, якщо така адреса є достовірною, відповідає даним Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб — підприємців та фактичному місцезнаходженню платника податку, а також за умови правильно заповнених всіх інших реквізитів.

Немає коментарів:

Дописати коментар