четвер, 30 квітня 2015 р.

Чергове оновлення Реєстру РРО

Чергове оновлення Реєстру РРО
ДФС поповнила Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій, який містить тепер 128 моделей касової техніки (замість 118).
Відповідно, попередній наказ ДФС «Про затвердження Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій» від 26.12.2014 № 399 визнано таким, що втратив чинність.
Нагадаємо, що Державний реєстр РРО складається з двох частин: перша містить перелік моделей, дозволених до первинної реєстрації в органах ДФС, друга — перелік моделей, первинна реєстрація яких заборонена.
У Державному реєстрі РРО наведено інформацію щодо кожної моделі РРО: назва, версії внутрішнього програмного забезпечення, найменування заявника та виробника, строк первинної реєстрації в органах ДФС, дата і номер рішення про включення до Державного реєстру та головне — сфера застосування відповідного РРО.
Отже, починаючи з 27.04.2015 на території України дозволяється реалізовувати та застосовувати лише ті реєстратори вітчизняного та іноземного виробництва, які включені до зазначеного оновленого реєстру.

Повне або часткове копіювання матеріалу дозволено лише за умови посилання на портал «Головбух24»

Немає коментарів:

Дописати коментар