суботу, 2 липня 2016 р.

Змінили реквізити спеціального рахунку — повідомте ДФС


    
   Як сільськогосподарське підприємство — суб’єкт спеціального режиму оподаткування повідомляє органи ДФС про зміну реквізитів спеціального рахунку, якщо вони відбулися до або після граничного терміну подання декларації?
  
   Порядок заповнення і подання податкової звітності з податку на додану вартість, затверджений наказом Мінфіну від 28.01.2016 № 21, визначає, що при заповненні рядка 18.2 податкової декларації з ПДВ з позначкою «0121»,«0122»,«0123» обов’язковим є зазначення реквізитів спеціального рахунку сільськогосподарського підприємства.
  
   Якщо у суб’єкта спеціального режиму оподаткування реквізити спеціального рахунку сільськогосподарського підприємства, на який підлягають зарахування суми ПДВ, змінились до граничного терміну подання звітності з ПДВ, то до цього терміну такий платник має подати до контролюючого органу нову звітну податкову декларацію з ПДВ з позначками «0121»,«0122»,«0123» із зазначенням у такій звітності нових реквізитів спеціального рахунку сільськогосподарського підприємства.
  
   Якщо зміни реквізитів спеціального рахунку сільськогосподарського підприємства відбулися після граничного терміну подання звітності, то нові реквізити такого рахунку необхідно відобразити у податковій звітності з ПДВ з позначками «0121»,«0122»,«0123» за наступний звітний період. Уточнення реквізитів спеціального рахунку сільськогосподарського підприємства шляхом подання уточнюючого розрахунку не здійснюється.
  
   Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс, категорія 101.24
   
 
По материалам: Головбух24
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар