пʼятницю, 26 квітня 2013 р.

Роз'яснено деякі питання реєстрації податкових накладних у Єдиному реєстрі


Дата статьи

Лист ДПСУ від 28.03.2013 р. №7454/7/15-33-17-04
ДПСУ зазначила, що податкова накладна, виписана при здійсненні операцій з постачання підакцизних товарів та товарів, ввезених на митну територію України, з 1 січня 2012 року підлягає включенню до Єдиного реєстру податкових накладних незалежно від розміру ПДВ в одній податковій накладній.
За відсутності у продавця посади бухгалтера електронні цифрові підписи посадових осіб платника податку накладаються у такому порядку: першим - електронний цифровий підпис керівника; другим - електронний цифровий підпис, що є аналогом відбитка печатки продавця.
Продавець, що є фізичною особою - підприємцем, накладає електронний цифровий підпис у такому порядку: першим - електронний цифровий підпис фізичної особи - підприємця, другим - електронний цифровий підпис, що є аналогом відбитка печатки продавця.
Крім цього, роз'яснено, що електронний цифровий підпис, що накладається на податкову накладну при її реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних, та підпис, що скріплює цю податкову накладну при її видачі покупцю, повинні належати одній особі, якій делеговано право підпису податкових накладних.

Немає коментарів:

Дописати коментар